Restaurant Twelve (By Fletcher) (geen e-vouchers)

Adres
Bargelaan 180
2333CW Leiden
Dinerbon.com Leiden Restaurant Twelve (By Fletcher) (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Leiden Restaurant Twelve (By Fletcher) (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Leiden Restaurant Twelve (By Fletcher) (geen e-vouchers)

Wil je enkele dagen ontspannen in een luxe hotel? Dan hoef je hiervoor niet het land uit. In Leiden staat Fletcher Hotel Leiden met tal van faciliteiten. Je hoeft desnoods het hotel niet eens te verlaten om toch met je Dinerbon van een ontspannen korte vakantie te genieten. Het hotel heeft namelijk een volledig ingericht wellness centrum, met sauna's, hamam, kruidenbad, binnenzwembad en een afkoelbad. In Fletcher Hotel Leiden start je heerlijke wellnessvakantie. Naast het wellness centrum beschikt het hotel over een restaurant, waar je heerlijk met je Dinercheque kunt lunchen, dineren en borrelen. Wil je toch van de stad Leiden genieten? Fletcher Hotel Leiden staat in het centrum van Leiden, zodat je direct het centrum inloopt.

Restaurant Twelve

Restaurant Twelve is onderdeel van Fletcher Hotel Leiden. De naam van het restaurant is niet geheel toevallig gekozen. Het restaurant is namelijk gevestigd op de 12e verdieping. Zo heb je vanuit het restaurant een prachtig panoramisch uitzicht over Leiden en over de duinen van het Noordzeestrand. Schuif je met je Dinerbon aan in het restaurant dan kun a la carte gerechten van de kaart kiezen, maar ook genieten van een keuzemenu. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen, waarbij je bij zowel het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht een keuze hebt uit drie gerechten. A la carte heb je keuze uit diverse klassieke gerechten. Je kunt als voorgerecht een carpaccio nemen, geitenkaas of een huisgemaakte soep. Ook heb je keuze uit diverse soorten salades. De hoofdgerechten bestaan uit ‘specials’ en ‘klassiekers’. De klassiekers zijn de speciale Fletcher burgers met een rijkelijke belegging, kalfssukade of biefstuk. Probeer je een special, dan kies je voor gewokte gamba's, gebakken eendenborst of een vegetarische strudel. En wat denk je van een dame blance of gestoofde peer als dessert?

Het hotel

Wanneer je een Dinercheque inzet voor een een hotelkamer, dan kies je zelf het niveau van luxe. De meest eenvoudige kamer is de comfortkamer. De superior kamer is iets groter en luxer en in de suite geniet je helemaal van alle luxe. De suite is ruim ingericht met een kingsize bed en luxe badkamer. Kom je met het hele gezin naar het hotel, dan is het ook mogelijk om een familiekamer te boeken. Het is ook mogelijk om een arrangement te boeken van enkele overnachtingen inclusief een ontbijt en diner.