Kostas de Griek

Adres
Hesseplaats 51
3069 EA Rotterdam
Telefoon
010 420 4433
Dinerbon.com Rotterdam Kostas de Griek
Dinerbon.com Rotterdam Kostas de Griek
Dinerbon.com Rotterdam Kostas de Griek

Aan de Hesseplaats 51 in Rotterdam vindt u Kostas de Griek, een gezellig Grieks restaurant dat ook echt wordt gerund door Kostas de Griek! Kostas maakt met het grootste plezier de lekkerste en meest uiteenlopende Griekse specialiteiten voor u klaar wanneer u langs komt met uw dinerbon. Het restaurant is sfeervol ingericht en een prachtige foto van de Akropolis siert de muren. Vaak is het gezellig druk, het is dan ook aan te raden om te reserveren wanneer u bij Kostas wilt komen eten! Kostas zelf is vaak aanwezig in het restaurant en u kunt hem dan ook alles vragen over het eten, de geschiedenis van het restaurant en over zijn herkomstland Griekenland. Kostas is namelijk een Griek in hart en nieren en geniet er dan ook erg van om u kennis te laten maken met de Griekse keuken en cultuur. Zijn dag is geslaagd wanneer u een leuke avond heeft gehad en lekker heeft gegeten in zijn restaurant, en hij doet er dan ook elke dag zijn best voor om dit voor elkaar te krijgen.

U kunt bij Kostas de Griek met uw dinerbon  kiezen uit de meest uiteenlopende vlees, vis en vegetarische specialiteiten. Door het gevarieerde aanbod is er voor iedereen wel een passend gerecht te vinden en hoeft u nooit twee keer hetzelfde te eten bij een bezoek aan dit restaurant.

Kom zelf de Griekse gastvrijheid ervaren en breng met uw dinerbon een bezoek aan dit unieke Griekse restaurant in Rotterdam.