Een diner naar keuze
Een diner naar keuze

Bij elke kaart een gratis*extra dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Minimum afname 10 kaarten

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen

Te besteden bij vele toprestaurants in Nederland!

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Een diner naar keuze

De ‘Een diner naar keuze’ thema Dinerbon is het perfecte geschenk voor iedereen die een feestelijk avondje uit heeft verdiend. Deze cadeaukaart is namelijk te besteden bij ontzettend veel restaurants door heel Nederland!

douglasbolcommedia marktdinercadeaugiftcardbioscoopfonqkccboekenhunkemollersauna wellness

Laat uw personeel zelf een van onderstaande cadeaukaarten kiezen met het nr. 1 Kerst Keuze Cadeau van Nederland!

Diner Cadeau
Romantisch dineren dinerbon
Uitgebreid dineren dinerbon
Uit eten bon
Heerlijk dineren in de buurt dinerbon
Goede doelen dinerbon
een culinair avondje uit dinerbon
alsjeblieft

Kerst Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeaubon idee voor kerst? Schenk dan een Kerst Keuze Cadeau, waarmee de ontvanger zelf een thema cadeaubon kan uitzoeken uit het ruime assortiment van Kerst Keuze Cadeau. De cadeaubon is zeer geschikt als zakelijk geschenk, bijvoorbeeld in een kerstpakket voor uw werknemers.

Naar keuzekaarten

allcards

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Minimum afname 10 kaarten

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaukaart

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Een diner naar keuze

Zoekt u een mooi cadeau voor iemand die er van houdt om lekker uit eten te gaan? Bestel dan de ‘Een diner naar keuze’ thema Dinerbon via deze website. De ontvanger kan deze veelzijdige cadeaukaart naar wens besteden bij elk aangesloten restaurant. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos! Onder de aangesloten restaurants door heel het land vindt u traditionele eetcafés, moderne hipstertenten, vooruitstrevende sterrenrestaurants en vele internationale keukens. Wat dacht u van Italiaans, Turks, Grieks, Indiaas, Japans, Argentijns of Ethiopisch? Dit is slechts een greep uit het aanbod van wat er mogelijk is met de Dinerbon. Met de ‘Een diner naar keuze’ cadeaukaart kan de ontvanger zijn of haar avond precies naar wens invullen. Daarom slaat u met dit cadeau nooit de plank mis!

Een themakaart van Dinerbon

Omdat de ‘Een diner naar keuze’ thema cadeaukaart onderdeel is van de Dinerbon, kan de ontvanger terecht bij alle restaurants die hierbij zijn aangesloten. Met het stijlvolle pasje kan er eenvoudig en veilig afgerekend worden bij het deelnemende restaurant. Bovendien is het ook mogelijk meerdere keren uit eten te gaan met de Dinerbon. Het leuke aan deze themakaart is dat het een persoonlijk cadeau is, maar tegelijkertijd heel veel vrijheid biedt. We hebben nog vele andere themakaarten, zoals Dineren bij sterrenzaken en de Goede doelen dinerbon. Bestel de kaart via deze website en kies een bedrag tussen de €5 en €150 euro. De Dinerbon wordt geleverd in een mooie cadeaubox in het thema ‘Een diner naar keuze’. Voor een extra persoonlijke touch kunt u er eventueel ook nog een eigen tekst of flesje wijn aan toevoegen.