Uitgebreid dineren dinerbon
Uitgebreid dineren dinerbon

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen

Inleveren bij vele toprestaurants in Nederland!

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Uitgebreid dineren

Zoekt u een geschenk voor iemand die zich graag in de watten laat leggen tijdens een uitgebreid diner? Dan is de ‘Uitgebreid dineren’ dinerbon precies wat u zoekt. In te leveren bij diverse toprestaurants in het land!

Uitgebreid dineren

Een uitgebreid diner is niet alleen heel feestelijk, maar het is ook één van de beste manieren om weer even helemaal tot rust te komen. Men kan zich even helemaal laten meevoeren in een nieuwe culinaire wereld zonder haast of zorgen. Bovendien is het dé gelegenheid om kennis te maken met nieuwe smaken en gerechten. Kent u iemand die zo’n luxe etentje verdiend heeft? Bestel dan nu eenvoudig en snel de ‘Uitgebreid dineren’ dinerbon via deze website. Deze veelzijdige cadeaukaart is niet alleen bij simpele eetcafés te besteden, maar ook bij sterrenrestaurants en andere gastronomische eetgelegenheden. Veel van deze toprestaurants bieden keuzemenu’s of verassingsmenu’s van meerdere gangen aan. Een bijpassend wijnarrangement behoort vaak ook tot de mogelijkheden. De ‘Uitgebreid dineren’ thema Dinerbon is een leuk en persoonlijk cadeau! Andere leuke themakaarten zijn Een culinair avondje uit en Dineren bij sterrenzaken.

Dinerbon nu bestellen

De ‘Uitgebreid dineren’ thema dinerbon is te bestellen met ieder saldo tussen de €5 en €150. Dit bepaalt u als gever natuurlijk helemaal zelf! De cadeaukaart wordt geleverd als plastic betaalpasje met een magneetstrip en werkt dus eigenlijk hetzelfde als een pinpas. De ontvanger kan deze inleveren bij alle restaurants die aangesloten zijn bij de dinerbon. Het is zelfs mogelijk om het bedrag te verspreiden over meerdere etentjes! Omdat de ontvanger ontzettend veel vrijheid krijgt, kunt u met de ‘Uitgebreid dineren’ dinerbon nooit het verkeerde cadeau geven. Want wie houdt er nou niet van een avondje culinair genieten? Maak uw cadeau nog persoonlijker door er een leuke tekst of afbeelding aan toe te voegen. U kunt er trouwens ook een lekker flesje wijn bij laten bezorgen. Want dat hoort natuurlijk ook bij zo'n uitgebreid diner...