Een culinair avondje uit dinerbon
een culinair avondje uit dinerbon

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen

Dineren bij vele toprestaurants in Nederland

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Een culinair avondje uit

Met de ‘’Een culinair avondje uit’’ geeft u een ware belevenis cadeau, waarbij mooie en bijzondere gerechten centraal staan. De ontvanger kan de dinerbon inleveren bij diverse restaurants in Nederland en daar lekker uit eten gaan. 

Een culinair avondje uit

Zoekt u een geschikt cadeau voor de meest verwende fijnproever? Dan is de ‘Een culinair avondje uit’ dinerbon precies wat u zoekt. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger uitgebreid dineren bij een restaurant naar keuze. Er zijn ontzettend veel toprestaurants aangesloten bij dinerbon, waaronder een aantal sterrenrestaurants. Hier streven de chef-koks naar gastronomische perfectie, unieke gerechten, pure smaken en mooie wijnen. Gasten worden meegenomen op een ontdekkingstocht door de creatieve belevingswereld van de beste chefs van het land. Bovendien is in deze restaurants is niet alleen het eten, maar ook de service van uiterst hoogstaande kwaliteit. Dit alles bij elkaar zijn de beste ingrediënten voor een onvergetelijke avond.  De ‘Een culinair avondje uit’ dinerbon is het ideale geschenk voor iedereen die van uitgebreid uit eten gaan houdt. Met deze dinerbon kan de ontvanger zich echt weer eens culinair laten verassen!

Dinerbon direct bestellen

De Een culinair avondje uit cadeaukaart is een speciale uitvoering van de dinerbon. Dit betekent dat de ontvanger heerlijk kan dineren bij alle restaurants waarmee wij samenwerken. De dinerbon wordt geleverd als betaalpasje met een magneetstrip. Hiermee kan heel eenvoudig betaald worden bij alle aangesloten restaurants. Het inleveren van de dinerbon is dus heel eenvoudig! De kaart wordt standaard verpakt in een leuke ‘Een culinair avondje uit’ cadeaubox. U kunt zelf een waarde tussen de €5 en €150 kiezen, die op de dinerbon komt te staan. Het is ook mogelijk om een eigen tekst toe te voegen, waar u bijvoorbeeld een suggestie kan doen voor een restaurant. Met deze themakaart geeft u dus een persoonlijk cadeau, terwijl de ontvanger wel alle vrijheid behoudt om het cadeau naar wens in te vullen. Andere leuke themakaarten die u kunt geven zijn Een diner naar keuze en de Heerlijke high tea. Bestel de dinerbon nu eenvoudig via deze website! Als u op een werkdag voor 17:00 bestelt, verwerken wij uw bestelling nog dezelfde dag. Dan ligt Een culinair avondje uit morgen al in de brievenbus.