Lekker borrelen in de buurt dinerbon
Lekker borrelen in de buurt dinerbon

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen

Drankjes en borrelhapjes naar keuze

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Lekker borrelen in de buurt

Wat is er nou fijner dan een gezellig borrel drinken met uw partner, familie of vrienden? Gun iemand anders ook zo’n leuke middag. Met de ‘Lekker borrelen in de buurt’ dinerbon geniet de ontvanger van een lekker hapje en drankje bij een locatie naar keuze.

Lekker borrelen in de buurt

Wilt u een dinerbon geven, maar deze omtoveren tot een persoonlijk cadeau? Dan is ‘Lekker borrelen in de buurt’ het ideale geschenk. Deze cadeaukaart werkt hetzelfde als de normale dinerbon en is te besteden bij meer dan 2200 restaurants in Nederland. Het enige verschil is dat ‘Lekker borrelen in de buurt’ een suggestie geeft. U kunt vooral de liefhebber van een goed glas wijn of (speciaal)bier blij maken met dit cadeau. Maar ook mensen die je wakker kunt maken voor een lekkere vette bitterbal zullen deze dinerbon waarderen. Veel van de aangesloten restaurants hebben een uitgebreide dranken- en hapjesmenukaart. Tijdens het borrelen kan er natuurlijk uitgebreid bijgepraat worden met elkaar. Dat is wat het uiteindelijk zo leuk en gezellig maakt! Geef iemand ook zo’n ervaring en bestel nu de ‘Lekker borrelen in de buurt’ dinerbon. Laat de cadeaukaart mooi inpakken en uw geschenk is helemaal compleet. Wilt u liever een andere themakaart geven? Ga dan bijvoorbeeld voor Uitgebreid dineren of Heerlijke high tea.

Een themakaart van Dinerbon

U kunt ‘Lekker borrelen in de buurt’ in een paar simpele stappen bestellen op Dinerbon.com. U bepaalt als gever voor welk bedrag de ontvanger mag gaan eten en drinken. Iedere waarde tussen €5 en €150 is mogelijk. In de tweede bestelstap kunt u de dinerbon verder personaliseren door een eigen tekst, flesje wijn of geschenkverpakking toe te voegen. Bij een bestelling van 10 cadeaukaarten of meer kunt u op aanvraag ook een afbeelding op de passen laten drukken. Na het invullen van de factuur- en bezorggegevens kunt u veilig online betalen. Zijn er wat meer drankjes gedronken dan gepland? Dan kan de ontvanger gewoon zelf bij betalen met pinpas of cash. Als er juist waarde op de dinerbon blijft staan, kan deze weer mee naar de volgende borrel. Zoals u ziet is het verzilveren van ‘Lekker borrelen in de buurt’ heel eenvoudig. Wacht dus niet langer en bestel dit leuke cadeau nu door op ‘Direct bestellen’ te klikken. Op een werkdag voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd.